tirsdag 20. juli 2010

Rabarbra syltetøy


Jeg har laget rabarbrasyltetøy idag. Verdens beste rabarbrasyltetøy! Her er det nettop begynt å boble i panna.


Kluet er nemlig å blande svisker og aprikoser i syltetøyet.


Voila!! Herlig sommersyltetøy, som er klar til fryseren.
Her er oppskrift, bare tilsett svisker og aprikos etter smak.

6 kommentarer:

Papirskreppa sa...

Tusen takk :) Jo, eg er nok like "gammel" som deg. Men vi er da bare ung :) Og du holder deg jo godt, snuppa :) Håper dokker kan komme når eg skal feire på huset senere i høst. MÅ prøve den rabarbra-oppskriften din. Elsker rabarbra-syltetøy, og skal koke litt denne uken, tenkte eg.Klem.

Allis i Eventyrland sa...

Mmh, rabarbrasyltetøy er godt! :)

Lunamon sa...

Tusen takk for dette innlegget, naboe kom med 1.7 kg rabarbra til meg i kveld.. NAAAAAAAAM, og svisker og aprikoser gjør det gode enda bedre!

Stubbetufsa sa...

Det gjør jeg også, men jeg blander enten svisker eller aprikoser i rabarbraen, koker dem bare opp litt først... det er nydelig!

Fru Keilegavlen sa...

Mmmmmm....det såg godt ut!! Så flink du er!!

Silje sa...

Nydelig syltetøy!:) Tusen takk for mange bokser:))