torsdag 6. mars 2008

Fiskekaker

Jeg fikk tak i 10 kg hysefiler og har laget fiskekaker. Nystekte fiskekaker er noe av det beste som fins, og dere kan tro det gikk unna. Vi har spist fiskekaker til alle måltider i to dager nå og vi er ennå ikke lei :)

Her er oppskriften:
500 hram hysefilet
en halv liten løk
2 ts salt
to dryss pepper
1 ss potetmel
2 ss hvetemel
3 dl melk
1 egg
Kjør løken litt i foodprosessoren. Ha i hysefilet, og alt det tørre.
Start maskinen og hell i melkaog egget.
La maskinen gå i to minutter,ikke mer!!!
Stek kakene på middels sterk varme.
Velbekomme!

5 kommentarer:

Beyla sa...

åhh NAM!! sist jeg skulle lage av hyse ble de kornete - jeg ble såå skuffa!! Og fatter enda ikke helt hva som gikk galt, jeg passer jo på at alle ingrediensene var like kjøleskapskalde og allting! snodig..

BeBe`s blogg sa...

Den haugen med fiskekaker såg herlig ut - takk for oppskrifta!

Memories sa...

Ja dem va kjempegod! Har vært så heldi å få smake:)) Har også spist til alle måltid no i et par dager...

Silje sa...

Dem va knallgo! D har gått nån av di feskekaken i dettan huse og :))

Monstermønster sa...

Takk for oppskrift, det så utrolig godt ut! Har laget sånne sammen med bestemor, men burde da få det til på egen hånd snart?