Jeg fikk tak i 10 kg hysefiler og har laget fiskekaker. Nystekte fiskekaker er noe av det beste som fins, og dere kan tro det gikk unna. Vi har spist fiskekaker til alle måltider i to dager nå og vi er ennå ikke lei :)
Her er oppskriften:
500 hram hysefilet
en halv liten løk
2 ts salt
to dryss pepper
1 ss potetmel
2 ss hvetemel
3 dl melk
1 egg
Kjør løken litt i foodprosessoren. Ha i hysefilet, og alt det tørre.
Start maskinen og hell i melkaog egget.
La maskinen gå i to minutter,ikke mer!!!
Stek kakene på middels sterk varme.
Velbekomme!
5 kommentarer:
åhh NAM!! sist jeg skulle lage av hyse ble de kornete - jeg ble såå skuffa!! Og fatter enda ikke helt hva som gikk galt, jeg passer jo på at alle ingrediensene var like kjøleskapskalde og allting! snodig..
Den haugen med fiskekaker såg herlig ut - takk for oppskrifta!
Ja dem va kjempegod! Har vært så heldi å få smake:)) Har også spist til alle måltid no i et par dager...
Dem va knallgo! D har gått nån av di feskekaken i dettan huse og :))
Takk for oppskrift, det så utrolig godt ut! Har laget sånne sammen med bestemor, men burde da få det til på egen hånd snart?
Legg inn en kommentar